Kontakt til arkitekturportalen arkark.dk:

Arkitekt Rimas Steponaitis
Hillerødgade 130, st.tv., 2400 København NV

Scimore, software-udvikling, databaser
www.scimore.com

Opdatering af arkitekturportalen arkark.dk

Kære kolleger

Som det kan ses på hjemmesiden arkark.dk, arbejder vi med et ambitiøst projekt – hvor vi i ord og billeder præsenterer al det bedste inden for dansk arkitektur. Vi har tilvejebragt en database, en struktur og et opdateringsværktøj for hjemmesiden – og brugerne kan allerede nu se illustrationer og søge oplysninger om en lang række værker. Blandt de flere end 4.600 udvalgte eksempler kan man p.t. gå på opdagelse i visse bygninger fra København, gamle danske byer som Ribe, Assens og Bogense, rundkirkerne på Bornholm eller helt nye bygninger, tegnet af landets toneangivende tegnestuer.

Men der er lang vej endnu med opdateringen, illustrationerne af værkerne og hjemmesidens design, der er foreløbig.
Derfor opfordres alle arkitekter og tegnestuer til at bidrage med det videre arbejde. Vi mangler bl.a. ganske mange billeder til de enkelte projekter, der er udvalgt til hjemmesiden.
Interesserede bedes derfor henvende sig til os og sende relevant materiale.
Det kan være:
- digitale billeder i god kvalitet bedes fremsendt på CD (JPEG, TIFF, DWG)
- dias, papirbilleder og tegninger bedes fremsendt pr. post. Vi scanner materialet mod betaling til brug på hjemmesiden. Tegnestuen bedes give os ret til at publicere billederne på nettet. Vi anfører gerne, hvem der er fotograf eller har copyright til billederne.
Indhent venligst et tilbud på scanning eller se prislisten.

Herudover modtager vi gerne forslag til nye projekter (oplysningsskema kan downloades fra hjemmesiden) samt manglende beskrivelser, data, bemærkninger eller korrektioner til de projekter, der allerede findes.

Materialet bedes sendt til Rimas Steponaitis, Hillerødgade 130 st tv, 2400 København.

Oplysningsskemaet bedes udfyldt i den udstrækning, I ligger inde med oplysningerne. For eksempel kan oplysninger om matrikelnummer og BBR udelades, da de kan fremskaffes på anden måde.

Denne henvendelse vil i den kommende tid blive rundsendt til alle relevante danske tegnestuer, der er repræsenteret på arkark.dk.

DOWNLOAD:

OPLYSNINGSSKEMA
oplysningsskema.doc

PRISLISTE FOR SCANNING
Prisliste_for_scanning.pdf

FORSIDE | BYGNINGER | ARKITEKTER | ARKITEKTFIRMAEROM PROJEKTET | KONTAKT |

ARKARK.DK blev oprettet i 2007 af arkitekter Esben Larsen og Rimas Steponaitis.
Copyright ©ARKARK.DK 2011. All Rights Reserved. Powered by SCIMORE