Vestoranten, Den Brune Kødby, København

Arkitekt:

Stadsarkitektens Direktorat i København, MAA og Arbejdssekretariatet for København

I forbindelse med omdannelsen af Den Brune Kødby til kulturelle og sportslige aktiviteter er et af de oprindelige huse bag Øksnehallen indrettet til restaurant. En tidligere stald for slagtekalve er hensigtsmæssigt restaureret, så den nu kan rumme 190 spisende gæster - både raske og folk med nedsat funktionsevne af forskellig art.
Staldens oprindelige konstruktion af synlige søjler og spær er renset af, taget er isoleret og beklædt med gipsplader, der er lagt nyt trægulv og isat nye vinduer i facader og tagkip. Det giver rummet et lyst og spaciøst præg med en venlig atmosfære. Herudover er der ny belysning og møblering samt et velfungerende køkken.
Opførelsesdata

Årstal: 1900 - 1901
Bygningsændringer og ombygninger:
1997-98

Adresse

Tietgensgade 65
DK-1704 København V

Byggeriets øvrige parter

Bygherre: Københavns kommune
Ingeniør: Københavns kommunes rådgivende ingeniører, KKRI Wissenberg AS, FRI ved Max Kjellerup
Entreprenør: Fagentrepriser

Anvendelse

Hovedfunktion : Andet byggeri
Bygningsart : Ombygning til restaurant
Særlige aspekter: Rehabilitering

Referencer
"
Links



Vestoranten, Den Brune Kødby, København
Vestoranten, Den Brune Kødby, København
Vestoranten, Den Brune Kødby, København
Vestoranten, Den Brune Kødby, København
Vestoranten, Den Brune Kødby, København
Vestoranten, Den Brune Kødby, København
Vestoranten, Den Brune Kødby, København

FORSIDE | BYGNINGER | ARKITEKTER | ARKITEKTFIRMAEROM PROJEKTET | KONTAKT |

ARKARK.DK blev oprettet i 2007 af arkitekter Esben Larsen og Rimas Steponaitis.
Copyright ©ARKARK.DK 2011. All Rights Reserved. Powered by SCIMORE